Over ons

Zonder dat we ons zelf op de borst willen kloppen, mogen we terecht zeggen dat Jan Voortman een begrip is in de autoschadeherstel- en carrosseriebouwbranche. Het bedrijf werd in 1860 opgericht. Sinds 1999 zijn we gevestigd op de huidige locatie.

Hier staat ons 3000m2 tot onze beschikking, met een afgesloten parkeerterrein van eveneens 3000m2. Binnen staat een team van 24 enthousiaste medewerkers voor u klaar om u van dienst te zijn.

Zonder transport staat alles stil, maar zonder gemotiveerde medewerkers kan een bedrijf niet draaien. Vandaar dat wij veel investeren in onze medewerkers. Door middel van opleidingen en het volgen van specifieke cursussen zijn alle medewerkers stuk voor stuk goed opgeleid, en worden ze regelmatig bijgeschoold in nieuwe reparatie- en spuittechnieken. Maar ook goed gereedschap, hoogwaardige equipement en materialen, is het halve werk. U kunt er dus van op aan dat er deskundig aan uw auto wordt gewerkt, volgens de strengste normen en de voorgeschreven reparatiemethoden. Want voor u telt alleen het eindresultaat, en dat moet zonder meer perfect zijn!

Referenties

Als FOCWA Eurogarantbedrijf en FOCWA Truckschadeservicebedrijf houden wij de kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van particulieren tot (zakelijke) transportbedrijven met 800 wagens op de weg. Voor ons staat echter één ding voorop, wij doen wat we beloven, en de kwaliteit van het geleverde werk en u als tevreden klant, staan bij ons op nummer 1.