Bedrijfswagenspuiterij

Onze bedrijfswagenspuiterij is zodanig ingericht, dat wij met gemak meerdere auto’s en bedrijfswagens kunnen spuiten. Er zijn twee bedrijfswagen spuitcabines aanwezig: één van 15 bij 5 meter en één van 19 bij 6 meter en een spuitcabine voor personenwagens. Dankzij deze forse afmetingen kunnen complete vrachtautocombinaties in de cabine onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het overspuiten van complete wagenparken, of het nu om een nieuwe huisstijl gaat, of het spuiten van nieuwe carrosserieën als deze van de carrosseriebouwer komen. Of u nu één wagen op de weg heeft, of 100 wagens, Jan Voortman biedt u het dienstenpakket aan waar u naar op zoek bent!

Uw bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Dagelijks ontmoeten deze wagens veel mensen, op uiteenlopende plaatsen. Langs de snelweg, in de dorpskern, bij het laden en lossen. Een herkenbaar logo of sprekende uitstraling zorgt ervoor dat klanten u herkennen, en dat potentiële klanten u herinneren. Nieuwe of gebruikte bedrijfswagens spuiten wij in de door u gewenste huisstijl of voorzien wij van uw logo.

In de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en afwerking. Hoe modern of traditioneel dan ook. Ook voor airbrush techniek kunt u bij ons terecht.