Truckschadeherstel

Truckschadeherstel is een specialisme apart. We kennen allemaal de slogan ‘Zonder transport staat alles stil’, maar deze praktijk wordt ook waarheid als uw bedrijfswagen schade heeft gereden. En bedrijfswagens die niet inzetbaar zijn, hebben gevolgen voor uw omzet! Jan Voortman weet als geen ander wat dit voor uw bedrijfsvoering voor gevolgen kan hebben.

Speciaal voor onze klanten hebben we een uitgebreid en uniek servicepakket ontwikkeld. Een 24-uurs alarmservice in noodgevallen, een eigen haal- en afsleep service, en de begeleiding bij de totale schadeafhandeling. En heeft u toch vervangend vervoer nodig? Dan gaan wij daar, indien mogelijk, voor zorgen.

Zodra uw bedrijfswagen bij ons is gearriveerd, gaat ons team van specialisten aan de slag met de schade. In onze werkplaats beschikken we over alle benodigde equipement om truckschades, klein of groot, goed en snel te herstellen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook het herstel van elektronica, hydrauliek, reparatie van opbouwschades en het richten en uitlijnen. Want schadeherstel aan bedrijfsvoertuigen is maatwerk ten voeten uit. Geen schade is hetzelfde.

Dit geldt ook voor de nieuwe technieken waar bedrijfswagens tegenwoordig mee zijn uitgerust. U kunt hierbij denken aan fluistertransport, speciale laad- en loskleppen. Ook na het truckschadeherstel kunt u er van op aan dat dit door ons is hersteld met inachtneming van de fabrieksvoorschriften.

Uniek zijn de richtfaciliteiten voor het herstellen van zware schades. Hiermee wordt het voertuig weer in de oorspronkelijke staat ‘af fabriek’ teruggebracht. In de werkplaats is een Josam richtvloer aanwezig. Daarnaast is er nog een richtbank aanwezig die kan worden aangepast voor het richten van zowel het chassis als van de cabine.

Schadeherstel aan polyester delen en carrosserie is eveneens een specialisme apart. Ook hiervoor bent u bij Jan Voortman aan het juiste adres. Een efficiënt schadeherstelproces door goed opgeleide en uitstekende vakspecialisten draagt bij tot een goede kostenbeheersing bij de exploitatie van bedrijfsvoertuigen. Jan Voortman is hierin dé aangewezen partner.

Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en opleidingen. Om de laatste technische ontwikkelingen óók in de praktijk te kunnen toepassen beschikken wij over knowhow en ervaring met betrekking tot de meest geschikte reparatiemethoden. In de loop der jaren hebben wij intensieve contacten opgebouwd met dealerorganisaties en hebben wij de beschikking over een gedegen onderdelenkennis.

Schadebeperkende maatregelen

Ook al herstellen we graag schade, door het aanbrengen van schadebeperkende maatregelen hopen we dat u zo min mogelijk schade oploopt. Bij schadebeperkende maatregelen kunt u denken aan het aanbrengen van speciale steunen rondom de carrosserie, extra spiegels, signalering op cruciale punten aan het voertuig en inrij beveiliging.

Edwin van Egmond en Arjan Vernes vertellen u graag meer over de schadebeperkende maatregelen.

Garantie

Op alle herstelde truckschades ontvangt u van ons het garantiebewijs Eurogarant Truckschadeservice.